De nieuwe Broadway musical Frozen, een overzicht

Ingediend door Culturma Group op ma, 03/26/2018 - 06:22
Frozen - De musical

Wenst u zich echt in een sprookje te wanen? Met een reis naar New York en een bezoek aan Broadways nieuwste musical in het Saint James Theatre kan dit. Broadway spendeerde naar zeggen volgens de New York Post ongeveer 30 miljoen euro aan de opbouw van de set, maar dit voel je als bezoeker wanneer je een iets betere plaats wilt opzoeken. Voor een ticket betaal je tussen de 79.50 en 1250 dollar.

 

 

 

Frozen Broadway

 

 

De film liet bij velen een grote indruk na, maar de musical heeft zich van de film weten te onderscheiden door maar liefst 12 nieuwe scenes en 12 nieuwe nummers aan hun script toe te voegen. Dit is dubbel zoveel muziek als in de film, het is dan ook een "musical". Ook de kostuums kregen een nieuw ontwerp. Broadway weet hoe het gaat: "een musical is een musical en een film is een film". Voor beide is andere creativiteit verreist om ze te doen slagen.

 

 

Frozen musical

 

 

De Musical is ook een stuk langer genieten dan de film. Met een uur en twintig minuten vliegt het verhaal alsnog voorbij. Hier de officiële trailer van Frozen:

 

 

FOTO'S: YouTube Frozen Musical