Proclaimer

CultuurPunt.be is onderdeel van Culturma Group, gezeteld met het hoofdkantoor van zijn diensten in Houthulst (8650) in de klerkenstraat 38, met ondernemingsnummer BE0880.093.866. Hoofdsite: culturma.com

Missionstatement Culturma Group:

Wij stimuleren cultureel onderzoek en culturele bewustwording, bieden ondersteuning in de artistieke beleving en creativiteit, wijzen de weg voor artiesten en culturele organisaties, promoten creatieve ondernemingen, bouwen aan projecten en maken kunst en cultuur toegankelijk voor iedereen!

 

Deze website:

Via deze site trachten wij individuen die, hetzij als amateur of professioneel, werkzaam zijn binnen de artistieke of culturele sector te voorzien van zo correct mogelijke informatie. Wij trekken onze informatie bij verschillende bronnen na en passen deze nadien nog aan indien er wijzigingen nodig blijken om de betrouwbaarheid van onze informatie hoog te houden. Toch zijn wij niet onfeilbaar, dus mocht er een fout worden gevonden of mocht je twijfels hebben over iets, dan kun je ons dit steeds laten weten via het contactformulier in de zijbalk of via de link naar /contact. Wij zijn steeds blij met dergelijke bijdragen!

 

Bekostigen van onze diensten:

Wij trachten zo veel mogelijk informatie gratis ter beschikking te stellen, zo is het ons ideaal en ons doel om in alles onze missionstatement voor ogen te houden. Omdat Culturma Group tevens gelinkt wordt aan handel in culturele, creatieve en artistieke middelen tegen eerlijke prijzen, is het ons genoodzaakt om in de organisatievorm van een bedrijf onze rol te vervullen.

Indien je onze projecten leuk vindt en de organisatie wenst te helpen om onze diensten uit te bereiden kun je steeds ook steun bieden via het rekeningnummer BE79 7380 3315 5733. Stuur dan indien gewenst ook een mailtje met de mededeling die werd gebruikt bij je overschrijving om een factuur (voor de boekhouding) en bedankje te ontvangen.